سلام دوستان :
نقشه های پایین مسیر سرک غرب جاغوری را از سنگماشه به طرف شیرداغ را نشان میدهند .
با دیدن نقشه وعکس ها، مناطق که مسیر غرب غرب جاغوری از انها گذشته به مرکز وصل می کند نشان گر اهمیت این سرک می باشد . کاری به این مهمی مطمنا به تنهایی امکان پذیر نیست . کمک شما هموطنان گرامی را می طلبد .
از بازار سنگماشه تا بازار بابه دقیقا ۲۰ کلومتر است .
مسیر بالا بعد از جنگ اخیر اوغان ها ، مسیر را مین گذاری کردند به همین دلیل این مسیر چند سالی است که مسدود می باشد .
به همین دلیل مسیر جدید از سمت راست از منطقه پشته هیچه در ست شد شد این مسیر کوستانی است . مشکلات بسیار دارد . فعلا کار درهین منطقه جریان دارد
این مسیر قدیمی است که بعد از جنگ اخیر مین فرش گردیده است
ازبازار بابه تا مرکز غوغه یعنی شینیه دقیقا از مسیر قدیم ۱۵ کلومتر میشد . حال بلف همسایه های اوغو معلوم نیست چند کلومتر به این مسیر افزوده شده است . قرار دوستان کلومتر دقیق از مسیر جدید نیز ارایه بدهد.
در این روز ها کار دراین جا جریان دارد دقیقا از همینجا جاده جدید به طرف پشته هیچه و ازان جا به طرف بابه در حال ساخت میباشد.
جاده غرب جاغوری از غوغه گذشته به سمت جاغ وخیرو ادامه می یابد
کامنت بسته شده است.