!شروع کاربیست پروژه فقط در مرکز ولایت غزنی

حدود بیست پروژه فقط در مرکز ولایت غزنی به ارزش ده ملیـون دلار آغاز به کار کرد که از آن جمله تنها ازهزینه  سه ستون پل نامبرده شد که در حدود دوصد هزار دلار می باشد. به گزارش خبرگزاری بست باستان:

شروع کار بيست پروژه خورد و بزرگ در ادامه پروسه آماده ساختن شهر غزنی به عنوان پایتخت تمدن کشورهای اسلامی ، آغاز شد . 
موسی خان اكبر زاده والی غزنی می گويد اين پروژه ها به خاطر استقبال از سال 2013  آغاز شده كه قرار است در اين سال غزنی به عنوان مركز تمدن کشورهای اسلامی معرفی گردد.
به گفته ی والی غزنی، اين20 پروژه شامل اعمار چند پاركينك موتر، چند پل ،‌ چندين كيلومتر سرك و برخی پروژه های ديگر می باشد كه هزينه جمعی آنها به 10 ميليون دالر می رسد. 
طی دو روز گذشته كار ساختن سه پل در ولايت غزنی آغاز شده است.
يكی ازاین پل ها در ساحه ی حيدرآباد واقع می باشد که به گفته ی  والی غزنی اين پل 38 متر طول دارد و هفت و نيم متر عرض و  به صورت اساسی در ظرف دو و نيم ماه اعمار می گردد و هزينه آن 75 هزار دالر امريكايی می باشد كه از سوی تيم بازسازی ولايتی غزنی پرداخت می گردد. 
دو پل ديگر كه هر دو پياده رو می باشد در داخل شهر غزنی بر فراز دريای اين شهر ساخته می شود.
طبق گفته والی غزنی هزينه ی اين دو پل پنج ميليون و دوصد هزار افغانی است كه از عوايد شاروالی غزنی پرداخت می گردد. 
بصير نوری شاروال غزنی در اين ارتباط گفت:”‌ طول اين دو  پل  38 متر و و عرض آن دو متر می باشد كه به صورت كيبلی و عصری ساخته می گردد و در ظرف دو ماه تكميل می شود”. 

+;نوشته شده در ;سه شنبه بیستم اردیبهشت 1390ساعت;10:57 توسط;عبدالله بیدار; |;



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*