برگزاری جشن میلاد فاطمه زهرا (س) روز زن و روز مادر از سوی مجمع علما وطلاب جاغوری

بسم الله الرحمن الرحیم

دبیر مجمع در حال سخنرانی

بعد از ظهر سه شنبه 3/3/1390مطابق بیستم جمادی الثانی به مناسبت میلاد سالروز دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، از سوی مجمع علما و طلا جاغوری مقیم قم جشن و محفل باشکوهی برگزار شد.

ابتدا جلسه با تلاوت آیات قرآن کریم توسط قاری محترم آقای کاظمی شروع گردید،که فضا را معطر ساخت سپس شعر توسط آقای یزدانی خوانده شد ایشان در باره فاطمه زهرا شعر زیبای را تقدیم نمود که باهم آن را می خوانیم:

درگوش زما جاری است پژواک صدای تویزدانی

درآینه ها باقی است عطر زصفای تو

هرلاله درین وادی با یاد تو روییده است

سرهای شقایقها خم گشته به پای تو

از پرتو نام تو خورشید فروزان شد

هستی هم از هیچستان برخواست برای تو

در دفتر شیدایی با خط به رنگ عشق

نقش ابدی بسته است هربندی دعای تو.

مهریه تو آب و شرمنده زتو آب است کاظمی

هر دم که شود جایی یاد شهدای تو…

در غربت و تنهایی بادیده بارانی

پرواز کند بانو، دلها به هوای تو

جز تو چکسی را گفت پیغمبر خوبیها

تو امُّ ابیهایی جانم به فدایی

بعداز اجرای شعر، آقای احمدی مقاله خوبی خویش را ارایه نمود.این مقاله به صورت دکلمه­ی بود در ارتباط با فاطمه زهرا(س).

چشن میلاد وافتتاح دفتر مجمع

در ادامه جناب آقای فهیمی با مداحی زیبا و قشنگ خویش فضای جلسه را معطر و شاداب ساخت. ایشان با صدای دلربای و لحن دلنواز به مدح فاطمه زهرا سلام الله علیها پرداخت.

دبیر مجمع محمدی

در بخش برنامه، دبیر محترم مجمع علما و طلاب جاغوری، جناب حجت الاسلام آقای حاج محمدی به ایراد سخنرانی پرداخت و بعداز تبریک میلاد مبارک فاطمه زهرا سلام الله علیها و ولادت حضرت امام خمینی (ره) از حضور گرم علما تقدیر و تشکر نمود و سپس به گزارش فعالیت­های مجمع و تعیینات جدید مجمع اشاره نمود که به صورت مختصر اشاره می شود:تشدید فعالیت واحد علمی پژوهشی در ارتباط با طرح ملی غزنی شناسی و ارتباط با صاحبان قلم و اندیشه، هماهنگی مبلغان در تابستان، هماهنگی سمینار در داخل،

پی گیری امور سایت که مقداری دچار مشکل می باشد، ملاقات با شخصیت ها و از جمله نماینده حضرت آیت الله العظمی سیستانی، ملاقات با نماینده آیت الله حکیم، ملاقات با رجایی مسول دفتر صندوق دفتر تبلیغات، ارتباط با انجمن دوستی ایران و افغانستان، شرکت در جلسات نمایندگان علمای افغانستان و پی گیری مشکلات طلاب، فعال کردن دبیر خانه طرح غزنی شناسی، در جامعه العلوم، گرفتن دفتر برای مجمع، ایجاد سامانه پیامک برای اطلاع رسانی بهتر و بیشتر،از فعالیتهای اخیر مجمع بود که ایشان دوستان را در جریان قرار داد در اخیر اعزام هیأت به داخل برای دو کار را پشنهاد نمود یکی پیگیری طرح ملی غزنی شناسی در داخل با مسولین ذیربط و دوم، ثبت مجمع و یا راجسترنمودن آن در داخل.

 در پایان جناب حجت الاسلام آقای رضوانی به ایراد سخنرانی پرداخت در ابتدا عید و میلاد فاطمه زهرا(س) و ولادت حضرت امام خمینی ره را تبریک عرض نمود سپس با اشاره به آیه کوثر فرمود : همانطوری که همه میدانید آیه مذکور در یک شرایط خاص نازل شد.شرایط اجتماعی جاهلیت عرب نسبت به تولد دختربه گونه که تولد دختر را ننگ و عیب میدانیستند با به دنیا آمدن دختر آنها را زنده به گور می کردند به طور مثال در موردی، دختری که در غیبت پدر متولد شد و مادرش او را در خانه دوستانش بزرک کرد بعد از مدتی که بزرک شد و دختر را آورد به گمان این که وقتی بزرک شد پدرش او را نخواهد کشت اما همین که در خانه آورد و چشم پدر به دخترش افتاد او را برداشت و در بیابان برد وقتی پدر داشت قبر حفر می کرد گرد و غبار بر صورت پدر می نشست اما این دختر گرد از رخسار پدر برمی گرفت اما این پدر با تمام قساوت دخترش را در زنده زنده زیر خاک مرفون ساخت این بود باور مردم عرب در باره دختر وقتی کسی فرزند پسر نداشت گویا نسل او قطع شده تلقی می شد در باره عاص و جریان ایشان و ابتر خطاب نمودن حضرت رسول مکرم اسلام این حقیقت را باز گو می کند که در سوره مبارکه کوثر نازل شد که در واکنش به همین فرهنگ وباور عمومی سوره مبارکه کوثر نازل شد این سوره مخت
صر اما سرشار از فصاحت و بلاغت است به گونه که ادیبان و سخن سرایان هر چه تلاش کردند نتوانستند به گونه آن را بیاورند. در سوره کوتا پنج بار حضرت رسول مکرم اسلام مورد خطاب قرار گرفته و آن هم خطاب مفرد که نشانه اوج نزدیکی با خداوند است. در آیه مبارکه با دستور نماز شکر و نحر نمودن می خواهد اشاره به این نکته نماید که تنها نماز کافی نیست در کنار ارتباط با خدا با ید باخلق خدا بود و در فکر آنها بودن از مسایلی است که از نظر آیه مهم است.

رضوانی آخرین سخنران محفل

اما تعریف شخصیت دختر رسول مکرم اسلام را ما چگونه بایدتعریف نماییم؟ آیا این که بگوییم او دختر پیامبر است کفایت می کند؟ آیا این که او مادر حسن و یا مادر حسین است و یا همسر علی است کفایت می کند؟ مسلم نه باید فاطمه را توسط خود فاطمه تعریف کنیم ارتباط با خدا و خلق خدا، عبادت شبانه روزی او همه از اوج زهد عبادت ایشان دارد باید بگوییم ارتباط انسان با دیگران دارای انواع متعددی است :

1-  کسانی که نه با خدا ارتباط دارند نه با خلق خدا منزوی و گوشه نشین.

2-  کسانی که با خلق خدا ارتباط دارند اما با خدا رابطه ندارند امروزه دنیای مدرن معتقد اند که انسان نیاز به خدا ندارند محور انسان است و انسان مداری و انسان محوری می گوید همه چیز انسان است و در خدمت انسان و او نیاز به خدا ندارد تمام تلاش شان برای خلق خدا است ولی از خدا خبری نیست.

3-  کسانی که هم با خلق خدا ارتباط دارند و هم با خدا ارتباط قوی دارند این ارتباط آن قدر قوی است که انسان را متحیر می سازد این گونه رابطه با خدا مخصوص فاطمه زهرا و علی است آن قدر حساس است که در میادین جنگ از نماز غافل نمی شد در حال نماز تیر از پای مبارک شان خارج می کند آن قدر غرق در نماز است که خبر نمی شود در برابر دشمن که به او جسارت کرد و به صورت مبارک ایشان تُف انداخت اما او عکس العمل نشان نمی دهد تا خشمش فرونشیند تا فقط برای خدا و خالص برای او مبارزه کند.نظیر علی، فاطمه است. درست می نویسند که اگر علی نبود فاطمه هم کف نداشت و اگر فاطمه نبود علی هم کُف نداشت. حضرت فاطمه زهرا نسبت به پدر رابطه مادرانه داشت چهره پدر را از غبار جنگ می شست و با دستان مبارک زخمهای پدر را تداوی و پانسمان می کرد و کل و همین رابطه باعث شد که رسول خدا فرمود فاطمه مادر پدرش می باشد و کل سخنم این جا است که فاطمه زهرا آن قدر عبادت می کرد که پاهایش ورم می کرد امام حسن مجتی(ع) می گوید مادرم در شب تمام همسایه ها را یکایک دعا می کرد و می گفت الدار ثم الجار اول دیگران بعد خود. گفتن این سخن آسان است اما عمل کردن خیلی سخت است در ارتباط به خدمت به خلق و مقدم نمودن دیگران نمونه کامل از حقوق بشر و انسان است او روزه می گرفت وقتی سایل و مسکینی برای طلب حاجت می آید لب به غذا نمی زند، دیگران را مقدم به خود و فرزندان خود نموده غذای خویش را به سایل می دهد البته که این امتحان بود و از امتحان به خوبی برآمد.

ایشان در فرازی ازسخنان شان فرمودند :

امام علی می فرماید از کسانی نباشید که عمل صالحان را دوست دارند اما خودشان عمل نمی کند ما نسبت به ایمه نزدیکیم باید همانند آن عمل کنیم در منطقه مشکلات دینی زیاد است البته مشکلات سیاسی واقتصادی فراوانی وجود دارد اما ما متولی آن نیستیم کسانی دیگری متولی آن می باشند اما آن چه که خیلی غریب است دین است و مشکلات دینی است. لازم است که مجمع در داخل دفتر داشته باشند در ارتباط با علما و شخصیت های داخل باشند و مشکلات را شناسایی نمایند سپس به صورت کارشناسی شده در پی حل آن باشیم

خاتمه بخش مجلس شعر طنز آقای مصباح بود او هم در باره فاطمه زهرا و هم در باره مجمع شعر ارایه نمود که شعر در باره مجمع سبب شد مجلس حال و هوای تازه به خود گیرد و گل لبخند بر لبان همه شکوفا شود .

+;نوشته شده در ;چهارشنبه چهارم خرداد 1390ساعت;8:35 توسط;مدیریت بخش خدای داد -غفوری; |;


3 دیدگاه برای “برگزاری جشن میلاد فاطمه زهرا (س) روز زن و روز مادر از سوی مجمع علما وطلاب جاغوری
  1. پنجشنبه 12 خرداد1390 ساعت: 11:34

    السلام علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها والسر المستودع فیها سلام ویژه خدمت جناب آقای غفوری وبازدید کنند گان عزیز امید وارم مجمع علما وطلاب جاغوری مقیم قم همه ای مراسم دینی را همیشه تجلیل نموده یاد وخاطره بزرگان را گرامی بدارند به نظر بنده تنها به این مراسم ها بسنده نکرده مناسبت های ملی میهنی را نیز برگزار کرده واز حرکات نا بخردانه دشمنان در هرجای از دنیا برعلیه مردم هزاره نیز موضع گیری روشن وشفاف اتخاذ کنند مگر فرزند فاطمه س امام حسین ع نفرمودند دشمن ظالم ویار مظلوم باشید چرا مجمع درقبال حملات وترور های اخیر دشمن در کویته وجاهای دیگر عکس العمل نشان ندادند ودیگر اینکه آیا مجمع قدرت راه اندازی یک سایت ندارد تامردم بعضی سوالات خود را مطرح نموده جواب دریافت دارند حرف زیاد ووقت کم به قول هارگی بال تف کنی ده روی شیو تف کنی ده ریش همان خوب که هیچ تف نکنی قورت کده بیشی تا بمری

  2. سه شنبه 15 آذر1390 ساعت: 0:58

    سلام اقای غفوری
    بسیار خوشحال شدم که توانستم این سایت رو پیدا کنم.سایت جالبی هست امیدوارم که موفق و سربلند باشید.
    ضیا افضلی از هلند

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*