بسم الله الرحمن الرحيم
اين کتاب که در 600 صفحه، با قطع وزيري و جلد کالينگور به چاپ رسيده داراي يکسري ويژگيهاي برجسته ميباشد که مهمترين آنها عبارتند از:
1- نويسندة اين کتاب حدود چهار سال سابقة تدريس، ترجمه و پژوهش در حوزة مطالعات زنان داشته و از نزديک با پرسشها و مسايل مطرح در حوزة بحث زنان-در جهان اسلام و جهان غرب- آشنا ميباشد.
2-نويسندة کتاب، تا بحال دبير و مسؤل برگزاري دوازده نشست علمي و شش همايش ملي در بارة مباحث مربوط به زنان بوده که محصول اين نشستها و همايشها در پنج جلد و حدود 2700 صفحه و ده هزار نسخه به صورت موضوعي به چاپ رسيده و در بسياري از ولايات افغانستان توزيع شده است.
3- در طول سه سال برگزاري اين نشستها و همايشها، نويسنده با مسايل و واقعيتهاي جاري در جمهوري اسلامي افغانستان آشنايي نزديک پيدا کرده و در مباحث مربوط به زنان با مراکز مختلف مربوط به زنان در افغانستان و شخصيتهاي برجسته و فعال در اين حوزه ارتباط و مذاکرات گسترده داشته است.
4-قبل از انتشار اين کتاب نويسنده کتاب ديگري را با عنوان «جريانشناسي فمينيسم در جمهوري اسلامي افغانستان» نگارش نموده که در دومين همايش جهاني زنان در تهران در سال 1388 به عنوان اثر برتر چاپ و منتشر گرديده است. به علاوه چهار مقاله علمي ديگر نيز از نويسنده در موضوع زنان در افغانستان به چاپ رسيده است.
5-کتاب به صورت نسبتاً جامع تقريباً همة مسائل ضروري مربوط به زنان در افغانستان را بيان نموده است.
6-اين کتاب علاوه بر اينکه يک کتاب علمي و تخصصي است، با قلم بسيار روان نگارش يافته و براي عموم مردم نيز بخوبي قابل استفاده ميباشد.
7-رعايت انسجام و ترتيب منطقي در فصلبندي و بيان مطالب، از ديگر نقاط مثبت اين کتاب به حساب ميآيد.
8-استفاده از شعر، ضرب المثل، کلمات قصار، آخرين گزارشهاي آماري و غيره در اين کتاب موجب شده است که خواندن آن بسيار جذاب و شرين باشد و برغم حجم زياد کتاب خواننده احساس کسالت نميکند.
9-در اين کتاب از حدود چهارصد منبع(اعم از کتاب، مقاله و سايت) استفاده شده و کتاب بلحاظ منبع کمنظير است.
10-با آنکه نويسندة کتاب فارغ التحصيل سطح چهار حوزة علميه، دانشجوي دورة دکتري فلسفه تعليم و تربيت و برخوردار از تجربيات پژوهشي ميباشد، قبل از چاپ کتاب آنرا دو مرحله در معرض نقد علمي گذاشته و در هر دو مرحله نويسندگان و فرهيختهگان برجسته از زواياي مختلف حقوقي، سياسي، فقهي، تاريخي، تربيتي، ادبي و غيره آنرا نقد کرده اند.
برای آشنایی بیشتر خواننده گان محترم را به مطالعه این اثر ارجاع میدهیم از خداوند برای ایشان و همه محققین و پژوهشگران کشور آرزوی توفیق روز افزون می نماییم.
+;نوشته شده در ;دوشنبه هشتم اسفند 1390ساعت;10:3 توسط;مدیریت بخش خدای داد -غفوری; |;
سه شنبه 9 اسفند1390 ساعت: 10:28
آفرین بر حمکت خان به این گویند استفاده بهینه از مقالات همایش، خوب از قدیم گفته اند: فایده گروو خر سورو شدوو! اگر جناب حکمت که دبیر همایش بود حق کپی پست از مقالات همایش را نداشته باشد پس که میداشته باشد؟ به این گویند زرنگی دوبله نوش جان حکمت خان.
پنجشنبه 11 اسفند1390 ساعت: 19:28
لطفاشناسه کتاب رابنویسیدازکجامی شود به دست آوردوقیمت آن چنداست؟
شنبه 13 اسفند1390 ساعت: 10:52
این کار نادرست است که جناب حکمت مقالات علمی دیگران را به نام خود مصادره کند. و البته این کار به جای این که برای ایشان مایه افتخار باشد، شاید ایشان را از چشم دوستانش بیاندازد.
شنبه 13 اسفند1390 ساعت: 12:5
اگر در ایران هستی با این شماره تماس بگیر.09127543780
موفق باشی
یکشنبه 14 اسفند1390 ساعت: 11:5
البته بهتر آقای آصف حکمت در طرح جلد کتاب می آوردند "به همت جمعی از محققیق"
بعد ذیل آن می آوردند: "تهیه و تنظیم: آصف محسنی (حکمت)" که متأسفانه، رعایت نشده است.
سه شنبه 16 اسفند1390 ساعت: 11:5
با مقایسه ارجاعات مقالات نویسندگان و کتاب جناب حکمت به اسانی همسانی همه آنان روشن یم شود. جناب حکمت اگر کمی حوصله می کرد و با فاصله منتشر می کرد شاید قباحتش تا این اندازه زننننننننننننننننننننننننننده نبود! واییییییییییییییییییی!
پنجشنبه 18 اسفند1390 ساعت: 10:10
با عرض سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت برای دست اندرکاران و خوانندگان ارجمند وبلاگ جاغوری یک و با ابراز تأسف از تهمت و افتراي ناروا و نا جوانمردانهاي که فرد حسود و بدخواه آنهم با نامهاي متعدد در ذيل خبر انتشار کتاب «زنان در افغانستان؛ فرصتها، چالشها و راهکارها» درج کرده است، بدینوسله اینجانب جهت تنوير اذهان و توجيه خوانندگان ارجمند به عرض می رسانم همانگونه که در مقدمة کتاب نيز ياد آور شدهام اينجانب با افتخار تمام از همة اين مقالات به عنوان منبع علمي کتاب خودم مثل بسياري از نويسندگان ديگر، بهره بردهام. چنانکه از دهها منبع علمي ديگر و از آثار قبلي خودم و از دهها سايت و گزارش خبري ديگر نيز بهره بردهام و در کمال امانت داري هرجايي که از اين مقالات استفادهکردهام به صورت دقيق در متن کتاب به آنها ارجاع نيز دادهام. چنانکه مقدمه کتاب نیز تذکر داده و در فهرست منابع کتاب نيز همة مقالات را به عنوان منبع کتاب معرفي نمودهام.
حال سؤال اين است که استفاده از اين مقالات به عنوان منبع کتاب چه اشکال شرعي، اخلاقي يا حقوقي دارد؟ بنده اين اتهام نا روا را که مقالات ديگران را کپي کرده و به عنوان کتاب مستقل چاپ کرده باشم، يک دروغ کاملاً آشکار ميدانم. کس يا کسانيکه اين اتهام را به بنده زده اند، به احتمال زياد نه مجموعهمقالات را خواندهاند و نه اصلاً اين کتاب بدست آنها رسيده است. متأسفانه از سر حسودي و بدگماني وجدان انساني خود را زيرپا گذاشته و با اتهام بستن و تخريب کردن، چندين گناه کبيره را مرتکب شده است. کساني که بجاي رقابتهاي مثبت و نقدهاي سازنده در پي اتهام بستن و تخريب شخصيت ديگران هستند، بدانند که بسيار ضعيف و بيعرضه هستند. آنان هم در دنيا و هم در آخرت در آتش حسودي خويش ميسوزند و خواهند سوخت و بيش از هر کس ديگر به خودشان آسيب ميزنند.
بنده کساني را که در پي تهمت زدن و دروغ بستن هستند، به خدا وگذار ميکنم و براي تنوير هرچه بيشتر اذهان خوانندگان ارجمند وبلاگ جاغوري يک، بخشهاي از مقدمة کتاب را تقديم ميدارم.
شنبه 20 اسفند1390 ساعت: 8:50
دوستان عزیز چرا بدگمانی وتخریب شخصیت دیگران را اصل و مبنای زندگی خود قرار می دهید؟ آیا کسی که دین و وجدان انسانی داشته باشد میـتواند بدون مطالعه دقیق مجموعه مقالات و کتاب جدید آقای حکمت بدون دلیل و از سر بدبینی قضاوت کند. بنده از نزدیک شاهد تلاش های خستگی ناپذیر جناب دکتر حکمت صاحب بودم که چقدر برای همایش و چاپ مجموعه مقالات زحمت کشید واین کتاب را خودایشان با استفاده از منابع مختلف از جمله مقالات موجود در مجموعه مقالات چاپ کرده و قبل از چاپ توسط کسانی که از اعضای هئت عملی ستاد برگزاری همایش بود مورد بررسی قرار گرفته است. تا جایی که من خبر دارم اقای حکمت در این موضوع معلومات و تجربیات بسیار ارزشمندی دارد و آثار دیگری را نیز در دست چاپ دارد. دوستان بیایید بجای تخریب و دشمنی همدیگر را تشویق و تقویت کنیم. رقابت ها را به سمت مثبت سوق دهیم نه به سوی حسادت و دشمنی. بخصوص و شما جاغوری ها در این قسمت خیلی حسود هستیم.
شنبه 20 اسفند1390 ساعت: 8:56
من بعد از این اظهار نظرها یک جلد از این کتاب را تهیه کردم. مجموعه مقالات را قبلا داشتم و بسیاری از مقالات آن را نیز خوانده بودم. باید انصاف را رعایت کرد. این اثر آقای حکمت کاملاَ جدید است و درجاهایی که از مقالات به عنوان منبع استفاده کرده انصاف را رعایت کرده هم در درون متن به آن ها ارجاع داده وهم در منبع کتاب مقالات را آورده است. حقیقتاَ باید به آقای دکتر حکمت تبریک گفت. خیلی کتاب جالب و جامعی نوشته است. یقیناَ در موضوع زنان درافغانستان تا بحال چنین کتابی نوشته نشده است. گذشته از همه چیز به لحاظ منبع شناسی واقعاَ منابع فراوان در این کتاب معرفی شده که برای محققان بسیار راهگشا و قابل استفاده می باشد. من به دوستان پیشنهاد می کنم که بیایید همدیگر تقویت کنیم. ما و شما در افغانستان دشمن بسیار زیاد داریم.
دوشنبه 22 اسفند1390 ساعت: 9:2
دوستان عزیز سلام نمی دانم این آقای رضایی کدام رضایی است اگر همان آقای دکتر رحمت الله رضایی باشد که دبیر علمی همایش زنان بود حرفش کاملا قابل قبول و سند است. زیرا او مقالات را دیده و کتاب جناب حکمت را هم دیده است.
به هر حال کسی که مجموعه مقالات را ندیده و کتاب حکمت را هم نخوانده و آن دو را با هم دیگر مچ نکرده حق ندارد هیچ گونه قضاوتی بکند. زیرا قضاوت به ناحق هم حرمت شرعی دارد و هم یک عمل کاملاَ ضد اخلاقی و ضد انسانی است‘ مخصوصاَ اگر در راستای تخریب شخصیت های علمی و خدوم کشور باشد. من از دوستانی که بسیار نا جوانمردانه حسادت و رقابت خود را نشان می دهد و باورمندی عمومی را نسبت به محققان و شخصیت های علمی خدشه دار می کنند‘ بشدت متنفرم و از آن ها می خواهم که بخاطر حسادت شخصی خودتان باورمندی عمومی را نسبت به آنانی که دست به قلم برده اند مخدوش نکنید. من اثر جدید آقای حکمت را ندیدم آما مجموعه مقالات و فعالیت های ایشان در همایش زنان یک کار تاریخی و بی سابقه است. خدا توفیقش دهد و حسودان را نیز هدایت کند.
دوشنبه 22 اسفند1390 ساعت: 9:12
دوستان سلام
من نیز از اتهام بی مورد به آقای حکمت نا راحت شدم. شاید ایشان ماها و بلکه سا ها برای این کتاب زحمت کشیده آنوقت یک نفر بدون این که اطلاعی داشته باشد همه زحمات ایشان را نادیده می گیرد. بی انصافی از این بالاتر نمی شود. حتی کسانی مثل حسنی صاحب که به ظاهر ژست اخلاقی به خود گرفته و به اقای حکمت توصیه اخلاقی نموده در عمل همان نظریات دیگران مثل رحیمی صاحب را تبلیغ و القا کرده است. این کار بسیار زشت است. معمولاَ آدم های که ژست اخلاقی به خود می گیرند خودشان مبتلا به بد اخلاقی هستند.
سه شنبه 23 اسفند1390 ساعت: 8:58
آقای دقیق نوشته که مطالعه ی کتاب نشان می دهد این کتاب همان مجموعه مقالات است. به نظر من این آدم اصلاَ روی کتاب را هم ندیده است. بنده سه فصل از پنج فصل کتار را مطالعه کردم به نظر من اثری کاملا مستقل و جدید است. البته از مجموعه مقالات استفاده کرده اما منصفانه استفاده کرده هم در درون متن به مقالات ارجاع داده و هم در منبع به عنوان منبع کتاب آوده است. از منابع فراوان دیگر نیز استفاده کرده. به نظر من باید آز اقای حکمت تشکر کرد و او را تشویق نمود. انصافاَ در مباحث مربوط به زنان خوب کار کرده و اطلاعاتی خوبی دارد.
پنجشنبه 25 اسفند1390 ساعت: 17:19
باتشکر از آقای حکمت بخاطرزحمات ارزشمند ایشان و چاژ کتاب ارزشمند