گزارش تصویری از مراسم هجدهمین سالگرد رهبر شهید در شهر ویانا با عنوان ” دموکراسی و جامعه بدون خشونت در اندیشه رهبر شهید”
روز شنبه تاریخ ۱۶ مارچ ۲۰۱۳ مراسم هجدهمین سالگرد رهبر شهید در شهر ویانا با حضور جمع کثیری از مردم از شهرهای ویانا، گراتس، لینز، اینسبروک و… برگزار گردید.
گزارش تصویری این مراسم باشکوه خدمت علاقمندان و پیروان رهبر شهید تقدیم می گردد و بزودی گزارش مفصل بهمراه ویدیوی آن ارایه خواهد شد.
محمدعلی قاری قرآن
ثریا اوحدی زندگینامه رهبر شهید رابه خوانش گرفت
علی محمدی گردانندگی مراسم را برعهده داشت
گروه سرود دختران سرود زیبایی را اجرا نمودند.
آقای جمعه رضایی نویسنده و کارشناس مسایل اسلامی سخنران اول برنامه
عالیه اوحدی شعرزیبایی را به خوانش گرفت
آقای تیمور شاران دانشجوی داکترای روابط بین الملل در دانشگاه اگزیس انگلستان سخنرانی خود را تحت عنوان “دولت شبکه ای و سیاست دولت سازی در افغانستان پس از ۲۰۰۱” ارایه نمود.
نمایشگاهی از آثار هنرمندان با موضوع رهبر شهید با همکاری حاج محمد دانش
در بخش پایانی مراسم آیت الله محقق نسب دانشمند و پژوهشگرمحترم سخنرانی خود را تحت عنوان” دموکراسی و جامعه بدون خشونت در اندیشه رهبر شهید” ارایه نمود که به شدت مورد توجه حضار قرار گرفت.
سپس آقای حاجی محمد رفیعی به از طرف ستادبرگزاری مراسم رهبر شهید در ویانا از همه میهمانان و حضارودست اندرکاران مراسم تشکر و قدردانی نمود.
“ستاد برگزاری مراسم رهبر شهید در شهر ویانا- اتریش”