با جناب اقای اصف جوادی بیشتر اشنا شویم

سلام دوستان : IMG-20200827-WA0003
مباحث درست نویسی یکی از مطالب مهم و کاربردی است .که جناب اقای جوادی  به درستی ودقیق به ان پرداخته وان را دراین روزها در گروه مجمع علما جاغوری نشر می سپارد .

به دلیل اهمیت موضوع، با ایشان ارتباط گرفتم تا مطالب ایشان را دربخش اموزش های کاربردی سایت حاغوری یک منتشر کنیم .

ایشان لطف نموده زحمت نشر ان را نیز به عهده گرفتند. جا دارد که درهمین جا از این تشکر کنم. دوستان که به هردلیل نتوانستند قسمت های قبلی ان را در گروه بخواند اینجا براحتی قابل دست راس است .
مشکلات درست نویسی ان هم در جامعه ای ما، مشکلات جدی است. در ایران خوش بختانه بچه ها نوشتن را ازاول درست یاد می گیرد که اگر ما درست ننویسم تعجب می کند.
ولی افراد که در وطن متاسفانه ازاول، به غلط نوشتن را یاد گرفتند وحال بخواهند درست اش کند به این سادگی، درست شدنی و یاد گرفتنی نیست. تازه اگر یاد بگیرم باید اولی را فراموش کنیم تا دومی را خوب یاد بگیریم که کاری را خیلی سخت خواهند بود.
به این لحاظ تصمیم گرفتیم مباحث درست نویسی را درجاغوری یک منتشر کنم تا دست رسی همه به ان مطالب اسان تر باشد.

شبکه های اجتماعی با همه ای مزیاتش، مشکل عمده اش این است  که دست رسی به مطالب قدیمی گاهی غیر ممکین یا دشوار است. مثلا خیلی وقت صرف کردم تا قسمت دوم وسوم ان را بیابم نتوانستم . این مشکل باعث شد که تصمیم بگیرم ازخود جناب اقای جوادی کمک بگیرم.
سایت ها گذینه خوبی برای دست رسی سریع به مطالب است. چون مرورگر ها نیز به سایت ها دسترسی دارند ولی شبکه های اجتماعی متاسفانه چنین مزیت را ندارد. شما در سایت اگر روی نویسنده مطالب  یا همان موضوع کلیک کنید کلیه نوشته های قبلی شان را برای تان لیست می کند واین برای ادم جذاب است.

***
یکی از شرایط همکاری با سایت جاغوری، اشنایی خوانندگان با نویسنده است. به همین دلیل نویسنده موظف است در اولین مطالب خود، اقدام به معرفی خودش نمایند تا خوانندگان با خود ومطالب ایشان بیشتر اشنا شوند .

ما به سهم خود، جناب اقای جوادی را درجمع نویسندگان جاغوری یک خیر مقدم میگویم وارزوی سلامتی وموفقیت برای ایشان داریم .

مدیریت جاغوری یک

***

با جناب اقای اصف جوادی بیشتر اشنا شویم

زندگینامه آصف جوادی

به نام خداوند جان وخرد
کزین برتر اندیشه برنگذرد

محمدآصف جوادی در سال ١٣٤٦ خورشيدى در منطقه خربيد جاغوری چشم به جهان کشوده است. سواد خواندن و نوشتن را در زادگاه خود آموخت. تا صنف سوم دوره ابتدايى به مكتب الميتو رفت. پس از آن انقلاب و مجاهدين درِ مكتب را بست و دانش آموزان را سرگردان كردند.
جوادى در پاييز سال ١٣٦٣ش. به ایران مهاجرت و در حوزه علميه اصفهان مشغول به تحصيل شد. پس از چند سالى در جامعةالمصطفى در قم پذيرفته شد. در دوران مهاجرت، دروس حوزوى فقه و اصول را از محضر استادان و آيات عظام، شيخ على پناه اشتهاردى، محمدى خراسانى، حسينى بوشهرى، موسوى تهرانى، وجدانى فخر، پايانى، اعتمادى و نيز دوره پنج ساله دروس خارج فقه و اصول را در محضر حضرات آيات عظام، مكارم شيرازى و سبحانى آموخت.
پس از فارغ التحصیل شدن از حوزه علمیه، در مؤسسه علوم انسانی جامعةالمصطفى در رشته علوم سیاسی، پذیرفته شد و دوره کارشناسی را با تحقیق پایانی « نقد و بررسی طرح خاورمیانه بزرگ امریکا» با نمره ١٩ به پایان رساند. دوره کارشناسی ارشد را با پایان نامه «فرایند تکوین دولت مدرن درافغانستان» نیز با نمره١٩ پایان رساند و هم اكنون در دوره دكترى علوم سياسى در جمهورى اسلامى ايران درس مى خواند. تاکنون مقالات متعدد در موضوعات مختلف نوشته است، برخی ازآن ها در مجلات و نشريات به چاپ رسیده است. از آن چه خوانده است مبانی سیاست، اندیشه سیاسی و حقوق اساسی و در كنار آن ادبيات فارسى را بیشتر دوست دارد. از آصف جوادی تا کنون یک مجموعه شعر با نام « به چشم های تو سوگند» توسط مؤسسه انتشارات عرفان و همچنین کتابی با نام « فرایند ناتمام تکوین دولت مدرن در افغانستان” به چاپ رسيده است. جوادی سال ها در دانشگاه ها و مؤسسات تحصیلات عالی در كابل، هرات و بادغيس، تدریس كرده و چند سال استاد و معاون علمی مؤسسه تحصیلات عالی حکمت در قلعه نو مرکز ولایت بادغیس بوده است.



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*