رمان عشق و انتحار از چاپ برآمد

رمان عشق و انتحار از چاپ برآمد

با نوشته های جناب اقای نظری خیلی سالها است که اشنایم. اشنایی ما بر میگردد در دوران که وبلاک نویسی تازه رایج شده بود. ان زمان شبکه های اجتماعی از رونق فعلی برخوردار نبود. دیدگاه متفاوت او در زمینه های مختلف، بحث وبلاک ها داغ داغ میکرد.

رمان یکی از مطالب است که نویسنده میتواند توامندی های خودش را به رخ بکشد.

رمان عشق و انتحار از چاپ برآمد ایشان در معرفی این کتاب مینویسد:

از آنجایی‌که چهل سال کابوس وحشتناک جنگ و خشونت؛ بر تمامی تار و پود زندگی اجتماعی و فردی جامعه ما سایه افکنده است، خوانش متفاوت‌تری از زندگی در روایت‌ داستان «عشق و انتحار»، افق دید ما را دست‌خوش تغییر و دگردیسی می‌سازد.

Screenshot_۲۰۲۰۱۲۱۲-۱۴۵۳۴۲_1

در رمانِ حکایت از عشق و انتحار، حکایت از خشونت و نفرت‌پراکنی، حکایت از دوستی و محبت، حکایت از زندگی سخت و تلخ ملیونها زن و مرد و کودک و جوان، از زبان راویان و قهرمان‌های داستان سخن گفته می‌شود. مشکلات اقشار مختلف جامعه در قالب داستان تمثیل و تشریح می‌گردد و راه درست و منطقی برخورد با دشواری‌های زندگی؛ مطابق با آخرین ثمره و دستاورد علم رفتاری و جامعه‌شناسی بازگو می‌گردد.Screenshot_۲۰۲۰۱۲۱۲-۱۴۵۳۲۵_1
راویان و قهرمان‌های این داستان از میان اقوام مختلف و از میان اقشار تحصیل‌یافته جامعه انتخاب شده که همگی در امر رسالت و تعهد روشنگری کار و پیکار می‌نمایند. تعصبات و عصبیت‌های قومی و تباری درین رمان به همکاری‌های سرنوشت مشترک و مبارزه علیه خشونت‌ورزی بدل شده است.
داستان این رمان عاشقانه است، اما مشکلات و موانعی که سد راه عاشق و معشوق می‌شود، عرصه‌های مختلفی از زندگی اقشار مختلف جامعه را در بر می‌گیرد. چنانچه راویان و قهرمان‌ها؛ از هر بُرهه‌ای که گذر می‌کنند؛ با انبوهی از مشکلات و موانع روبرو می‌شود. برخورد با گرفتاری‌ها و تنگناهای زندگی؛ ایجاب می‌نماید تا ستاره‌های هنرمند درین داستان؛ خود شانرا با علم و دانش روز مسلح کرده بر سختی‌ها و مشقت‌ها فایق آیند.
رویهمرفته، داستان عشق و انتحار، داستان متفاوت‌تر از سبک و شیوه داستان نویسی مروج در میان ادبیات داستانی افغانستان است. زیرا بخش‌های اعظمی از عرصه‌های زندگی اجتماعی را به چالش کشیده، فضا‌سازی‌های مطلوب و پسندیده را وارد جستار‌ها و گفتگو‌های مباحث روز می‌نماید.
این کتاب به‌تازگی توسط «انتشارات دانشگاه» در ایران چاپ شده و در بازار کتاب‌فروشی‌های کابل؛ پخش و توزیع گردیده است. از خوانندگان گرامی که این کتاب را مطالعه می‌نمایند، تقاضا می‌کنم تا نقد و نظر شانرا پیرامون این کتاب از ما دریغ نکنند. نظرات و انتقادت شما کمک می کند تا در چاپ دوم؛ یا سایر داستان‌هایم از آن آموخته و استفاده کنم.
با احترام نادرشاه نظری. 12 دسامبر 2020
آدرس های تماس:
rooshbin@yahoo.com
004369910399208
https://www.facebook.com/nadir.nazari.3



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*